Home Produse Interfata Kestrel
Kestrel 1000   Kestrel 2000   Kestrel 2500   Kestrel 3000   Kestrel 3500   Kestrel 4000   Kestrel 4100   Kestrel 4200   Kestrel 4250   Kestrel 4300   Kestrel 4500  
Kestrel 5000   Kestrel 5100   Kestrel 5200   Kestrel 5500                       
 

 

 

Accesorii

 

Interfata Kestrel

- pentru computer (PC)        (numai pentru Kestrel 4000 ... 4500)

Accesoriile nu sunt neaparat necesare. Accesoriile se cumpara separat.

Software - program pentru computer (PC) - inclus in pret

         
Interfata Kestrel
Software inclus in pret    
Kestrel Communicator Software Kestrel Communicator Software

Pret  - la cerere

Tara de fabricatie:  SUAScurta Prezentare

Cu Interfata Kestrel si software-ul "Communicator Software" (program pentru computer), datele pot fi incarcate intr-un computer (PC) pentru stocare pe termen lung, analiza aprofundata si reprezentari grafice detaliate.
Noul software "Kestrel Communicator Software", eliberat in mai 2007, confera oricarui model din seria Kestrel 4000 (adica Kestrel 4000 ... 4500) o putere suplimentara. Acest nou software este extrem de usor de folosit, permitand utilizatorilor sa revada datele, sa le analizeze si sa le stocheze usor si eficient.

Pur si simplu conectati cablul de interfata la portul corespunzator al computerului (PC-ului) Dv., asezand Instrumentul Kestrel in suport si acest software va recunoaste automat modelul Kestrel utilizat de Dv., incarcand in computer fisierele corespunzatoare acestui model.
Interfata Kestrel este disponibila cu conexiune fie pentru Port Serial, fie pentru Port USB (la alegere).
Interfata Kestrel include: suport pentru Instrumentul Kestrel, cablu serial sau USB si CD-ul cu software pentru incarcarea datelor in computer.

 

Descarcati in computer (PC) datele stocate

Tineti un jurnal electronic sau inregistrari grafice ale datelor Dv. cu Interfata Kestrel. Cu Interfata Kestrel si acest software, datele pot fi descarcate in computer rapid si usor pentru analiza lor. Cu software-ul "Communicator Software", datele din Instrumentul Kestrel pot fi usor reprezentate grafic si deasemenea pot fi exportate pentru stocare pe termen lung sau pentru utilizarea lor in alte aplicatii sau programe de computer.

 

Grafice ale datelor stocate

Reprezentati grafic cu usurinta jurnale intregi de date sau numai selectii personalizate ale datelor. Reprezentati grafic datele automat prin apasarea unui buton.

 

Stergerea datelor si setarea (potrivirea) datei calendaristice si orei

Interfata va permite deasemenea sa stergeti memoria Instrumentului Kestrel si sa sincronizati data calendaristica si ora computer-ului (PC-ului) Dv. cu cele ale Instrumentului Kestrel.

 

Hardware si Software minim necesar pentru computer

Compatibilitate PC
Conexiune Port Serial sau Port USB sau Adaptor USB - Serial (pentru folosirea cu cablu de Port Serial)
Sistem de Operare Windows 3.1, Windows 95 sau mai nou
Memorie 4 Mb
Spatiu Hard Disk 1,4 Mb


Interfata Kestrel include:

  • manualul utilizatorului in limba romana (instructiuni de utilizare) - pentru conectare la computer (PC) si software "Kestrel Communicator"

Cum platim ?

Pentru a afla modul de plata, luati legatura cu noi prin pagina Contact.

Ascora - Distribuitor oficial Kestrel in Romania

 

 

< Sus >

Copyright Ascora 2009-2010 Toate drepturile rezervate
Toate produsele